UTVrijhof CultuurShaffy & Brass - wordt uitgesteld
Shaffy-Brass-©IKK

Shaffy & Brass - wordt uitgesteld Micheline Van Hautem, Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT) & special guest Jos Jansen

Voor dit concert wordt een nieuwe datum gezocht, deze wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De mooiste liedjes van Ramses Shaffy, met blaasorkest! 

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, elke avond begeleid door een ander harmonie- of fanfare-orkest of brassband. Uiteraard doet ons eigen Studenten Harmonie Orkest Twente ook weer mee. 

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 80(!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.  Nu dus ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Jan Nellestijn, Peter Habraken, Guus Janssen en Jos Jansen. 

Voor de pauze speelt SHOT een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland. 

De pers is unaniem lovend over Brel & Brass:

'...een fenomenaal concert...staande ovatie'.

 '...alle soorten van emotie: van uitbundige vrolijkheid tot ingetogen melancholie'.

'Absolute ster van de avond was Micheline Van Hautem; de Vlaamse zangeres die recht deed aan de erfenis van haar landgenoot Jacques Brel.'

 '...grandioze uitvoeringen waarbij de charmante zangeres en de robuuste bastrombonist Jos Jansen in perfect samenspel met orkest en dirigent de avond naar grote hoogten tilden'.                                                                                                                                    

'Hét hoogtepunt van Brel & Brass: Ne me quitte pas dat in de Zuid-Afrikaanse versie Moe nie weggaan nie heette. Een muisstille zaal zoog de noten op en was niet van plan er ook maar eentje te missen'.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Anderen€ 12,50
Shaffy & Brass - wordt uitgesteld Micheline Van Hautem, Studenten Harmonie Orkest Twente (SHOT) & special guest Jos Jansen
Bestellen