UTVrijhof CultuurPortraits of Tomorrow - geannuleerd
© Heleen Duli
© Michael Jessurun

Portraits of Tomorrow - geannuleerd GUIDO

Geannuleerd vanwege de verlenging van de COVID-19 maatregelen. Gekochte tickets worden z.s.m. terugbetaald.

Componist-pianist GUIDO (Guido Heeneman) zoekt rust in de drukte van alledag. 

Aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving kun je gerust GUIDO toevoegen. GUIDO is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven. En of je je nou voorbereidt op de tentamens of tot je nek in het kantoorwerk zit, een rustmoment doet ons allemaal vast goed!

GUIDO werkt jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende televisieseries. Denk aan ‘Krabbé Zoekt Picasso’, ‘Op1’, ‘De Neven van Eus’, ‘Jinek’ (KRO) en vele andere programma’s, documentaires en films. Voor de serie ‘Krabbé Zoekt Picasso’ won hij in 2018 een Buma Award. Onder de noemer GUIDO creëert hij zijn eigen composities, die hij omschrijft als filmisch, meditatief en betoverend. Hij bracht eerder al succesvol ingetogen en melancholische werken uit. Zo is zijn track ‘Aurora’ inmiddels bijna 1 miljoen keer online beluisterd. ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste theaterconcert waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist. 

Waar GUIDO in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor ‘Portraits of Tomorrow’ nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.” Tijdens ‘Portraits of Tomorrow’ maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald. GUIDO creëert met zijn show letterlijk innerlijke rust in de chaos van elke dag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.