UTVrijhof CultuurIn Tijden van Crisis 2.0

In Tijden van Crisis 2.0 Martijn Kardol

In een unieke livestream vanuit de Goudse Schouwburg speelt Martijn Kardol op 30 april de voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’ live voor de mensen thuis. Uniek, want deze voorstelling wordt gespeeld op verschillende plekken in de Schouwburg. Martijn neemt je live mee door de Schouwburg en speelt zijn voorstelling onder andere vanuit de laad en los, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor. Hiermee krijgt de kijker niet alleen een voorstelling, maar ook een kijkje achter de schermen. Plekken waar je als publiek normaal niet komt; een live rondleiding door het leegstaande theater.

Precies een jaar geleden schudden we elkaar voor het laatst de handen. Inmiddels zijn we alweer een aantal golven verder, weten we steeds meer, en zijn er tientallen nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; hoogste tijd voor In Tijden van Crisis 2.0!

Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land.

Maar nu eerst: LIVE!
Komt dat zien! (Maar blijf er vooral voor thuis.)

Quotes
Wilde handgebaren” Irma Sluis (Gebarentolk)

Martijn Kardol is veel erger dan een seizoensgriep” Willem Engel (Viruswaarheid)

Ik doe niet meer mee.” Famke Louise (Geen functie)

Over Martijn

Martijn Kardol won – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – zowel het Leids- als het Groninger Studenten Cabaret Festival, werd met zijn debuutprogramma ‘Bang’ genomineerd voor de Neerlands Hoop en is wekelijks te horen bij Radio Veronica.
Onlangs was een registratie van zijn debuutprogramma ‘Bang’ te zien op NPO3.
Tijdens de eerste lockdown bracht Martijn ‘In Tijden van Crisis’, een speciaal geschreven voorstelling welke hij in de zomermaanden van 2020 speelde in enkele theaters en podia. ‘In tijden van crisis 2.0’ is een vervolg hierop.

Prijzen

Kaarten€ 10,00
In Tijden van Crisis 2.0 Martijn Kardol
Bestellen