Radio Blanco - geannuleerd Tigre Blanco

Helaas is deze voorstelling geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden. Gekochte tickets worden z.s.m. terugbetaald. 

TIGRE BLANCO presenteert nieuw geluid in RADIO BLANCO.

Net zoals de witte tijger een zeldzame verschijning is in de natuur, wijkt het geluid van TIGRE BLANCO af van het muzikale landschap in de Lage Landen. Cajon, bas, gitaar en de mix van de jazzy vocalen van miss Kitty Kat met de rauwe stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock en soul. Donker als de nacht en warm als smeulend vuur.

RADIO BLANCO

Een oude buizen radio, van de firma Radio Bell uit de jaren ’30, lag jaren lang te verstoffen in een oud theater en is door Tigre Blanco nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe stekker en wat liefde, en de radio kwam na jarenlange stilte weer krakend tot leven. Het maakt niet uit aan welke knoppen je draait, steeds hoor je hetzelfde programma met die ene stem en hij wil maar een ding, je ziel!
Voor Tigre Blanco is het al te laat, ze zijn bezeten door de radio en zijn stem.
Hij dirigeert de muziek, fluistert de teksten in en stuurt ze op een zweterige roadtrip. In RADIO BLANCO het complete reisverslag. Met jullie als publiek op de stoel van de bijrijder.

TIGRE BLANCO is gypsy soul met een rauwe twist en doet denken aan
de soundtrack van een film van regisseur Quentin Tarantino (what’s in a name).
De brede sound is zowel geschikt voor een nachtclub in Andalusië, een juke-joint in Calexico, een festival of een intiem concert op de Campus van de Universiteit Twente. De habitat van de tijger kent geen grenzen.

Sit back, and enjoy the ride!

TIGRE BLANCO:

Katrien van de Camp  – Zang
Hansz Deijnen            – Cajon en percussie
Martijn Maas              – Bas
Quintijn Lohman        – Zang en gitaar
Mathijs Bodt               – Gast gitarist