Persfoto Adam Fields

Kick-In Open Class Adam Fields

Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al een tijd woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. 

Adam behoort tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner, een top MC en ook op elk bedrijfsevenement weet hij iedereen te vermaken. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul. 

Adam is een internationale comedian en heeft opgetreden in Groot-Brittanië, Frankrijk, Monaco, België, Zwitserland, Malta, Italië, Duitsland, Estland, Letland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Singapore, Spanje, Rusland, Maleisië, Brunei, Indonesië, Zuid-Afrika, Turkije, Curacao en natuurlijk Nederland. 

In 2010 had Adam succes op het prestigieuze Edinburgh Fringe festival in Schotland met zijn show ‘n-EURO-sis. 

Daarnaast is hij als begeleider en docent van de Culture Comedy Award zeer betrokken bij de ontwikkeling van nieuw comedy talent.  

Last but not least: Adam Fields is ook dit seizoen weer 'onze' MC bij maar liefst 4 Global Comedy Nights!

Gratis toegang.

NB Alleen voor Kick-In deelnemers.