UTVrijhof CultuurAgendaGlobal Comedy Night

Global Comedy Night Adam Fields & Friends

KLAAR VOOR EEN AVOND HILARITEIT?

De vierde, en laatste, Global Comedy Night van dit academiejaar. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, soms vreemd, maar altijd grappig. De Comedy Night is een ongedwongen avond met verschillende komische talenten.

Let op: De weersvoorspellingen vertellen ons dat de Global Comedy Night als vanouds in het gezellige Amphitheater gehouden wordt in plaats van het openluchttheater. We zien je graag in het Amphi! 


Ceremoniemeester is Adam Fields, een echte Londenaar die momenteel in Amsterdam woont. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al een tijd woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven.

ADAM BLOOM

Adam Bloom was 10 jaar toen hij zijn ouders vertelde dat hij komiek wilde worden. Toen hij 23 was, was hij dat ook. Adam is ongetwijfeld een van de meest opwindende en originele stand-up comedians. Van uitverkochte solo optredens op het Edinburgh Festival tot negenentwintig data tellende uitverkochte tournees door het Verenigd Koninkrijk. Hij brak het kassarecord met een uitverkochte solo optreden op het Melbourne International Comedy Festival en heeft in Canada 17 steden aan het lachen gekregen met het ‘Just For Laughs Comedy Tour’ gezelschap. In zijn series van ‘The Problem with Adam Bloom’ voor BBC Radio 4 zet hij de wereld op zijn kop, met hulp van zijn collega-komieken.

"Hij is een van mijn favoriete stand-ups voor ongeveer tien jaar. Bloom heeft niet alleen nauwgezette, briljante lijnen, maar ook een intense en kwetsbare eerlijkheid" - Ricky Gervais

DION OWEN

Een professionele komiek en een fervent fietser uit een klein stadje in British Columbia, Canada. Dion woonde bijna tien jaar in Montreal, maar na het verkrijgen van een Brits paspoort reist hij nu door het Verenigd Koninkrijk en Europa, Hij heeft een TV Gala gefilmd op het Winnipeg Comedy Festival. Tourde door Canada en voltooide in 2019-2020 zijn grootste cyclus/stand up tour bestaande uit 200 shows, in 10 landen gedurende 7 maanden. Dit alles begon met een uitverkochte run van zijn solo show Cyclopath op de 2019 Edinburgh Fringe. Na weer een succesvolle Fringe in 2022 is hij weer op tournee en was hij te zien op de Utrecht en Glasgow International Comedy Festivals.

Adam BloomDion OwenAdam Fields
Adam Bloom
Dion Owen
Adam Fields

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Anderen€ 12,50
Global Comedy Night Adam Fields & Friends
Bestellen