UTVrijhof CultuurAgendaMusilon Winter Concert

Musilon Winter Concert Musilon

De stem als een instrument

Op 15 december van 20:00 tot 22:30 uur en op 16 december van 15:00 tot 17:30 uur kun je genieten van het jaarlijkse winterconcert van Vocal Group Musilon! Met een repertoire variƫrend van David Bowie tot Mahna-Mahna van de Muppets, is er voor iedereen iets om van te genieten.

Laat je betoveren door de harmonieuze klanken van Musilon, een vocal group die bekend staat om hun a capella zangkunsten. A capella betekent dat de muziek volledig wordt voortgebracht door de stemmen van de zangers, zonder instrumentale begeleiding. Het resultaat is een pure en meeslepende muzikale ervaring die je zeker niet wilt missen.

Musilon bestaat uit meer dan 50 getalenteerde leden die met passie en toewijding zingen. Tijdens dit concert zullen ze je verrassen met hun unieke interpretaties van bekende nummers. De toevoeging van piano begeleiding tijdens bepaalde nummers zal de optredens nog specialer maken en een extra dimensie aan de muziek geven.

Of je nu een liefhebber bent van klassiekers, moderne hits of gewoon wilt genieten van prachtige vocale arrangementen, het Musilon winterconcert heeft voor elk wat wils.

Musilon Winter Concert Musilon
Bestellen