Mix toernooi Pro Deo

Gooi een roos naar Pro Deo

Vanavond zullen de leden van Pro Deo met elkaar de strijd aangaan in een opwindend gevecht van geestigheid en creativiteit! Dit belooft een onvergetelijke avond te worden, waar zowel beginners als doorgewinterde artiesten het podium betreden om hun ongelooflijke talent te tonen. De schijnwerpers zullen gericht zijn op Theatresports, een dynamische vorm van improvisatietheater waarbij twee teams van vier personen elk betrokken zijn. Deze teams zullen met elkaar concurreren om de mooiste, grappigste, beste en meest emotioneel aangrijpende scènes te creëren.

Als lid van het publiek ben je niet slechts een passieve toeschouwer - je wordt een actieve deelnemer aan deze opwindende theatrale ervaring. Jouw inbreng zal de uitvoeringen vormgeven terwijl je suggesties aandraagt en deelneemt aan de opwinding. Voel je vrij om rozen op het podium te gooien tijdens die zoete, hartverwarmende momenten die je raken. En, natuurlijk, bereid je voor op wat lachen en verrassingen onderweg!

Om een gevoel van orde te handhaven te midden van de heerlijke chaos, zullen onze altijd chagrijnige rechters aanwezig zijn om de scènes te beoordelen en te bepalen welk team als overwinnaar uit de bus komt. Hun strenge, maar humoristische, oordelen voegen een extra laag entertainment toe aan de voorstellingen.

Maar dat is nog niet alles - de show wordt ook verrijkt door de muzikale talenten van bekwame improvisatiemuzikanten. Hun live begeleiding zal de optredens voorzien van ritme, melodie en energie, en zo de algehele ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Mis deze kans niet om de magie van Theatresports te aanschouwen en deel uit te maken van een interactieve avond vol lachen, drama en verrassingen. Kom op 7 december van 20.00 uur tot 22.30 uur naar een avond die belooft zowel vermakelijk als boeiend te zijn. Kom klaar om te lachen, te juichen en deel te nemen aan een onvergetelijke avond van improvisatietheater!

Mix toernooi Pro Deo
Bestellen