UTVrijhof CultuurAgendaUTmost JazzCafé

UTmost JazzCafé Utmost

BIG BAND MAGIE, JAZZ NIGHT! 

Op 29 november, van 20:00 tot 22:00 uur, nodigen we je uit voor een bijzonder concert dat de krachten bundelt van UTmost Bigband en de UTmost Jazz Combination. Dit evenement belooft een onvergetelijke avond te worden, doordrenkt met de rijke klanken van jazzmuziek.

Er is iets magisch aan het geluid van een bigband. De krachtige harmonieën van blazers, het ritmische gebruis van percussie en de soulvolle melodieën van de zangers creëren een unieke en meeslepende muzikale ervaring. Het is een geluid dat emoties oproept, van vreugde en opwinding tot melancholie en nostalgie. De muziek van een bigband heeft het vermogen om mensen samen te brengen, om herinneringen op te roepen en om een gevoel van gemeenschap te creëren.

Als je van jazzmuziek houdt of gewoon op zoek bent naar een gezellige avond uit, dan is dit concert een geweldige kans om te genieten van de warme, swingende klanken van een live bigbandoptreden. De deuren van de Agora staan open voor iedereen die wil genieten van een drankje en de muziek wil ervaren. We kijken ernaar uit om je op 29 november te verwelkomen en samen te genieten van deze muzikale reis.

Toegang is gratis voor iedereen!

UTmost JazzCafé Utmost
Bestellen