Naar Huis
Naar Huis
Naar Huis
Naar Huis

Zie Agenda

Naar Huis Jelena Kostić

Dansfilm, duet en nagesprek.

Rond het sterfbed van vader Theo verzamelen zich verschillende familieleden. De reden van het samenzijn drukt zwaar op hen en zet de familieverhoudingen op scherp. Hoe moeten ze met elkaar omgaan? Lukt het ze om nader tot elkaar te komen en elkaar te steunen wanneer het erop aankomt? 

In de nieuwe dansfilm Naar Huis (2018) brengen regisseur Harrie Verbeek en choreograaf Jelena Kostić (na Interlude) wederom sluimerende emoties naar de oppervlakte in een krachtige en gevoelige dansfilm. 

Acteurs als Huub Smit, Hans Dagelet, Liz Snoijink en Beaudil Elzenga en dansers als Patricia van Deutekom, Kim-Jomi Fischer en Rowan van den Boomen geven doorleefd gestalte aan de getroebleerde familieleden. De poetische danstaal van Jelena Kostic en de subtiele, natuurlijke cinematografie van Harrie Verbeek staan garant voor een aangrijpende en ontroerende Brabantse Beauty. 

Voorafgaand aan de vertoning van Naar Huis  zullen Kim-Jomi Fischer en Patricia van Deutekom een live duet uitvoeren dat dient als een voorproefje van de film. Daarin botsen hun personages sterk. Als je de film in gaat, heb je een dieper inzicht in de personages die door deze twee dansers worden geportretteerd. 

Na de vertoning volgt een nabespreking met choreograaf Jelena Kostić over de verschillende media waarin ze werkt.

Stichting Kostić

Stichting Kostić is een dansgezelschap uit Tilburg, opgericht in 2009. Artistiek leider en choreograaf Jelena Kostić (Belgrado, 1976) staat bekend om haar theatrale, emotionele danstaal in zowel de theaterzaal als op film en andere media.  

Branded Cinema

Branded Cinema is een productiemaatschappij opgericht in 2015 door Monne Tuinhout en Harrie Verbeek. Branded Cinema produceert zowel artistiek vrij werk als commercieel opdrachtwerk.  

INSPIRATIEAVOND

Zowel Arabesque als Chassé koos Talent On The Move als inspiratieavond; alle leden mogen gratis naar deze voorstelling.

EET JE MEE?

Voor wie er een compleet avondje uit van wil maken is er nu de Vrijhof Dinner Deal!
Lees meer/bestel.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Anderen€ 12,50
Naar Huis Jelena Kostić
Bestellen