Story Nights Theatre Hotel Courage

In tegenstelling tot eerdere berichten zal Theatre Hotel Courage's Story Night niet in het Openluchttheater maar in de Vrijhof plaatsvinden.

Door verhalen te vertellen in het theater, die direct uit de omgeving komen, verbindt Theatre Hotel Courage de stad aan het theater. De verhalen gezamenlijk vormen de optelsom van de voorstelling. Als troubadours trekken de acteurs van Courage met deze nieuwe reeks langs theaters en bijzondere speelplekken. Steeds met weer een nieuw verhaal aan hun werk toegevoegd. 

Theatre Hotel Courage (THC) is het theatergezelschap van Katrien van Beurden. Samen met haar gezelschap, verzamelt ze verhalen van over de hele wereld. Op 12 september doet het theatergezelschap met haar project Story Nights de Universiteit Twente aan. 

Bij de Story Nights van Theatre Hotel Courage staat het delen van persoonlijke verhalen en improviseren centraal. Tijdens deze avond deelt Courage verhalen uit de belevingswereld van de Universiteit Twente, verhalen die zij hebben verzameld tijdens gesprekken met studenten. De verhalen krijgen gestalte in een eigen ontwikkelde theaterstijl met archetypische maskers.

Tijdens deze theatrale en muzikale reis wordt het publiek bij de hand genomen en uitgenodigd zich mee te laten voeren en ook zélf bij te dragen aan de improvisaties. 

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@theatrehotelcourage.com.

Prijzen

Studenten€ 5,-
Anderen€ 12,50
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Story Nights Theatre Hotel Courage
Bestellen