Zie Trainingen

Selfmanagementcursus

Voor studenten die geen overzicht hebben over wat zij moeten doen en wanneer het gedaan moet zijn. Studenten die  niet gewend zijn hun studie te plannen.

Op de middelbare school ging het 'vanzelf' goed, vaak door een dag van te voren het boek in te kijken. Nu werkt dat niet meer.
In deze cursus nemen we het proces door van doelen stellen, plannen maken, uitvoeren en jezelf controleren op wat je doet. Elke stap oefen je in de week na de bijeenkomst. Zo ontdek je welke veranderingen je nodig hebt en hoe je dat het beste vorm kunt geven. 

Cursusduur

6 wekelijkse bijeenkomsten

Wanneer

Nieuwe data volgen binnenkort

Omdat je in de cursus de stappen van het proces doorloopt, is aanwezigheid essentieel. Aanwezig kunnen zijn moet ook haalbaar zijn in combinatie met jouw onderwijsrooster. Als die niet haalbaar bieden we individuele ondersteuning aan.

deelname

In een kort gesprek bekijken we of dit voor jouw de juiste cursus is. Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Bij te veel aanmeldingen word je op een wachtlijst geplaatst of kun je kiezen voor individuele begeleiding.

kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden. 

afspraak maken

Neem telefonisch contact op met het secretariaat SACC: +31 53 489 2035 of kom langs in de Vrijhof, vloer 3 kamer 311 (rode balie).