Studiekeuze en Loopbaanbegeleiding

Bij vragen over studiekeuze en loopbaan ga je naar de loopbaanadviseur.

Misschien twijfel over je studiekeuze of overweeg je om te stoppen of over te stappen. Het kan zijn dat je je moet heroriënteren na een negatief BSA of moet kiezen voor een Master. Ook als je nog geen helder beeld hebt van jouw persoonlijke profiel of vragen hebt over sollicitatie en arbeidsmarkt kun je terecht. We kunnen je coachen door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met praktische opdrachten om hier meer inzicht in te krijgen, of door feedback te geven op je sollicitatiebrief en CV. We bieden periodiek workshops aan.

Intakegesprek

Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek waarin we samen met jou een passend vervolg traject bespreken. Dat kan een studiekeuzetest zijn met een deskundige nabespreking of een brede oriëntatie op jouw talent en interesses. Soms is er behoefte aan een aantal diepgaande gesprekken of een meer praktisch coachende aanpak met concrete praktische opdrachten.
Op basis van de resultaten kun je je verder oriënteren op andere opleidingen, minoren, Masters of op passende banen op de arbeidsmarkt.

hulp en advies van
Career Services
naar de website