Faalangst training

Faalangst:

Elke prestatie waarbij er iemand oordeelt over succes of falen kan angst of paniek oproepen. Om die te bezweren doe je meer dan je best en stop je veel uren in de voorbereiding, tot het laatste moment. Of ga je juist alles uit de weg, en word je plotseling actief in schoonmaken, of commissiewerk. Grote kans dat je last hebt van een zekere mate van faalangst!

In de faalangsttraining helpen we je om die angst onder de loep te nemen. Je krijgt uitleg over wat faalangst is, en je gaat oefenen in manieren om je angst kleiner te maken en je zelfvertrouwen groter. Hierbij richten we ons op denken, voelen en doen.

Om het meest uit de deze training te halen is het belangrijk dat je tussen de sessies door ook toe probeert te passen wat je geleerd hebt.  ‘Dus stel je huiswerk niet uit tot de laatste dag 😉’.

De faalangsttraining zal je angst niet wegnemen, maar het geeft je tools om er anders mee om te gaan. Zo kun je focussen op wat je moet doen om zo goed mogelijk te kunnen presteren, zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen. Het doel is niet een ander mens te worden, wel een gelukkiger mens.  

 • Naam

  Faalangst training

 • Start

  wordt z.s.m. bekend gemaakt

 • Tijd

  Woensdag 10.30 - 12.30 uur

 • Locatie

  fysiek 

 • Cursus kosten

  Aan deze training zijn geen kosten verbonden

Een gesprek vooraf met een studentenpsycholoog is noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met het secretariaat SACC: +31 53 489 2035