UTDienstenCESCareer ServicesIk ben werkgeverIk heb een vacature en/of ik wil mijn bedrijf promoten

Ik heb een vacature en/of ik wil mijn bedrijf promoten

Een van de beste manieren om uw bedrijf te promoten of om in contact te komen met onze studenten is via de verschillende studie- en studentenverenigingen. De verenigingen bieden bedrijven verschillende activiteiten aan:

Business Days Twente

Tijdens de Business Days Twente aan de Universiteit Twente wordt een reeks activiteiten georganiseerd om het contact tussen studenten, promovendi en afgestudeerden aan de ene kant en potentiële werkgevers aan de andere kant te bevorderen. Elk jaar ontmoeten zo'n 2000 studenten en afgestudeerden ongeveer 125 bedrijven op verschillende activiteiten. Dit vindt elk jaar plaats tussen 16 februari en 24 maart op de campus. Meer informatie is te vinden op de website.

Jobteaser

Met het doel bedrijven bij onze studenten te introduceren en om de studenten te ondersteunen in hun (studie)loopbaan, heeft Career Services van de Universiteit Twente een Career Center opgezet in samenwerking met JobTeaser. Het Career Center van JobTeaser is Europa's toonaangevende carrièreplatform. Het is rechtstreeks geïntegreerd in het intranet van meer dan 250 hogeronderwijsinstellingen en biedt zowel oplossingen voor het plaatsen van vacatures als oplossingen voor employer branding.

We nodigen u graag uit om kennis te maken met ons online carrièreplatform JobTeaser. Dit platform biedt uw bedrijf vele mogelijkheden. U kunt gratis een bedrijfsprofiel uploaden en studenten en alumni laten weten wat uw bedrijf doet. U kunt hier niet alleen fulltime vacatures, parttime banen, stages en bijbaantjes uploaden, maar ook evenementen presenteren.

FAQ voor bedrijven

Als u meer aanleiding voor het maken van een bedrijfsprofiel, een vacature of evenementen in JobTeaser wilt hebben, dan kunt u hier de FAQ (Engels) bekijken. 

JobTeaser