UTDienstenCESCareer ServicesIk ben werkgeverIk heb een idee en wil de mogelijkheden onderzoeken

Ik heb een idee en wil de mogelijkheden onderzoeken

Onze mogelijkheden om u te helpen een business-idee te ontwikkelen, contact te leggen met getalenteerde studenten en nog veel meer.

UniPartners Twente

Bent u op zoek naar gepassioneerde studenten die uitdagingen binnen uw organisatie oplossen? UniPartners is een bruisend en dynamisch academisch adviesbureau dat gekenmerkt wordt door motivatie, ambitie en de wil het beste te presteren. Ze zijn gevestigd in de Bastille op de campus van de Universiteit Twente. Meer informatie is te vinden op hun website.

Smart (voorheen Science shop)

SMART, voorheen bekend als Science Shop, is tegenwoordig onderdeel van NovelT en brengt ondernemers, de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool samen voor zaken op het gebied van onderzoek, consultancy of voor het vinden van de juiste kennispartner. Ze bieden bijvoorbeeld toegang tot de nieuwste wetenschappelijke kennis, bieden een nieuw perspectief en vormen een flexibele schil van externe experts. Als u studenten wilt gebruiken voor uw innovatieproject of bedrijfsprobleem, kunnen zij u kennis laten maken met de meest getalenteerde studenten in Twente! Meer informatie is te vinden op hun website.

Strategic Business Development

De Universiteit Twente wil impact creëren in maatschappij en economie door talent, kennis en faciliteiten te verbinden met externe actoren. Strategic Business Development (SBD) is voor de UT-ambities de belangrijkste ondersteuning  bij het realiseren van deze verbinding, om uiteindelijk bij te dragen aan de academische excellentie van de UT. SBD ondersteunt de hele UT-gemeenschap bij het verbinden van ons uitstekende onderzoek met externe behoeften, ten gunste van beide. Meer informatie is te vinden op hun website.

PIP Advice

PIP Advice is een bedrijfskundig studenten adviesbureau, gespecialiseerd in vraagstukken in de verbetering van processen en het verkennen van markten op de gebieden productie, logistiek, research & development, finance en strategie.
Het studentenbedrijf behoort tot een van de 700 succesvolle spin-offs van de Universiteit Twente. Het team van PIP Advice bestaat uit gemotiveerde studenten met een academische en technische achtergrond. De flexibiliteit, professionaliteit en frisse blik van de studenten helpt bij het oplossen van vraagstukken voor MKB en overheidsinstellingen. Daarnaast ondersteunen de professoren van de Universiteit Twente de studenten op opdrachtinhoudelijke zaken. Benieuwd hoe ze kunnen helpen uw probleem op te lossen? Kijk op hun website.