Reserveringsformulier

1. Soort klant

1.1 Gegevens klant

1.2 Gegevens klant

1.3 Gegevens klant

2.1 Type reservering (vereniging van de UT)

2.2 Type reservering (afdeling van de UT)

2.3 Type reservering (extern)

3. Accommodatie

Geef voorkeur locatie aan:

( Indien kampeerveld nodig is voor overnachting, dan graag contact opnemen met het Evenementenbureau per mail: events@utwente.nl )

Bij de huur van onderstaande accommodatie zijn extra veiligheidsaspecten van toepassing en is de inhuur van een gecertificeerde instructeur/UT badmeester verplicht.

Heeft u extra facilieiten nodig zoals, overnachting, materiaalgebruik, instructeurs, catering, gebruik klimwanden of gebruik zwembaden?

4.1 Omschrijving reservering

Als u een activiteit buiten de officiële openingstijden wilt organiseren of wilt overnachten, zal nadere informatie worden besproken op de intake afspraak. Een van de details zal gaan over de aanwezigheid van een BHV-gecertificeerde nachtwacht. Daarvoor vragen wij u alvast de activiteit aan te melden bij het Evenementenbureau via de bijeenkomstmelder.

Geef een omschrijving wat voor een catering u graag wilt. Wilt u specifieke informatie over de catering dan kunt u contact opnemen met Hellen van de Water (053 489 1136, h.m.vandewater@utwente.nl).

Het sportcentrum biedt de mogelijkheid om instructeurs als begeleiding van uw activiteit te huren. Geef hieronder aan op welke dag/tijdstip en voor welke sport u een instructeur wilt inhuren.

Geef een korte omschrijving en het aantal van de materialen u nodig heeft.