Questionnaire Psychology University of Twente

Language

Important information to start the bachelor’s programme in Psychology at the University of Twente

The academic year 2016-2017 is approaching. We are pleased to inform you that we are currently busy making preparations to welcome all new Psychology students at the University of Twente!

In order to being able to make all necessary arrangements to start this year as good as possible, we would like to ask 2 minutes of your time to fill in this short questionnaire.

Personal Details

Name

Application

Application other countries

Application

Application NL

Application

Ranking

Application other universities

Introduction period

Introduction period: Kick-In

The University of Twente organises an introduction period for all first year students: the Kick-In. When participating in the Kick-In, you will get to know other students, the university and Enschede, the campus grounds. The Kick-In consists of three components:
o General programme (for all first year students at the University of Twente)
o Faculty Day Psychology (programme for Psychology students only)
o Camp (for Psychology students only)

We strongly recommend you to participate in at least the Faculty Day on Monday 29 August. This is your first introduction to our bachelor programme and the educational staff.

Belangrijke informatie

Belangrijke vragen om te starten met de bachelor Psychology aan de Universiteit Twente per september 2016

Het academische jaar 2016-2017 nadert en we zijn verheugd je te informeren dat we momenteel voorbereidingen aan het treffen zijn om alle nieuwe Psychology studenten te verwelkomen in september!

Om het jaar zo goed mogelijk van start te laten gaan, willen we je twee minuten van je tijd vragen om een aantal vragen te beantwoorden.

Persoonlijke gegevens

Naam

Aanmelding

Ranking

Aanmelding

Taal

Taal werkgroepen

Zoals je waarschijnlijk weet zijn vanaf september 2016 de (instructie)taal, studiematerialen, hoorcolleges en tentamens van de opleiding Psychology aan de UT Engelstalig.

Als Nederlandse student heb je voor de werkgroepen, zoals werkcolleges en projecten, in het eerste jaar nog de mogelijkheid om te kiezen tussen een Engelstalige groep of een Nederlandstalige groep.

Indien je kiest voor een Nederlandstalige groep kun je ook de verslaglegging van opdrachten en projecten nog in het Nederlands doen.
Indien je echter geen bezwaar hebt tegen Engelstaligheid in de werkgroepen en bij verslaglegging, dan adviseren we je om (meteen vanaf de start van het jaar) te kiezen voor een Engelstalige werkgroep. Op die manier raak je snel gewend aan het Engelstalige programma, en bereid je je ook optimaal voor op een Engelstalige master.

Meer informatie over de taal in de opleiding vind je op de voorlichtingswebsite:

https://www.utwente.nl/onderwijs/bachelor/opleidingen/psychology/studieprogramma/

Introductieperiode

Introductieperiode: Kick-In

De Universiteit Twente organiseert voorafgaand aan het studiejaar een introductieperiode: de Kick-In. Gedurende deze periode maak je kennis met andere studenten, de universiteit, Enschede, de Campus en de opleiding. De Kick-In bestaat voor aanstaande studenten Psychology uit: een algemeen programma, een opleidingsdag en een kamp.

We raden studenten aan in ieder geval deel te nemen aan de opleidingsdag op maandag 29 augustus. Tijdens deze dag maak je namelijk kennis met de opleiding.

Thank you for completing this questionnaire.