HomeCampusReserveringen & events

Reserveringen / events op de campus

Een werkoverleg, congres of een vergadering op onze campus? Ontdek de mogelijkheden!

Met uitstekende faciliteiten, een goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een verrassend aanbod aan sport- en culturele voorzieningen is de campus van de universiteit een interessante optie voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Zaalruimte voor vergadering of congres

Alle ruimtes die niet voor UT-onderwijs ingezet zijn, kunnen door studenten, medewerkers of externe bezoekers afgehuurd worden. Het gaat daarbij om collegezalen, vergaderfaciliteiten, cultuur- en sportruimtes.

Onderwijsruimtes en vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met beamer en schrijfbord, bij cultuurzalen kunnen extra faciliteiten als audio, licht en technische ondersteuning naar wens worden bijbesteld. Uiteraard kan altijd catering (koffie, lunch, diner, borrel) worden verzorgd.

 

Interesse? Bekijk hier het aanbod van zalen.

Contact

Het Booking Office is het eerste aanspreekpunt voor reserveringen en verstrekt informatie over de prijzen en beschikbaarheid. Bij grote evenementen op het UT-terrein wordt in sommige gevallen ondersteuning van het Event Office ingeschakeld. Het Event Office is ook aanspreekpunt voor regelgeving en vergunningen van campusevenementen. 

Online aanvragen

Via onderstaand webformulier kunt u een aanvraag indienen voor een (zaal)reservering.

Reserveringsformulier.
Reservering aanvragen
Voor het aanvragen van reserveringen door studenten, faculteiten, diensten of externe partijen. Voor kleine activiteiten (vergaderingen, lunchbijeenkomsten, workshops, ALV's, afstudeercolloquium of ) of grotere activiteiten en evenementen (symposia, academische plechtigheden, congressen, diploma uitreikingen).