Campus

Reserveringen

Werkoverleg of congres, een vergadering of een bedrijfsuitje op de campus? Met uitstekende faciliteiten, een goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een verrassend aanbod aan sport- en culturele activiteiten is de campus van de universiteit een interessante optie.

Zaalruimte voor vergadering of congres

Alle ruimtes die niet voor UT-onderwijs ingezet zijn, kunnen door studenten, medewerkers of externe bezoekers afgehuurd worden. Het gaat daarbij om collegezalen, vergaderfaciliteiten, cultuur- en sportruimtes.

Onderwijsruimtes en vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met beamer en schrijfbord, bij cultuurzalen kunnen extra faciliteiten als audio, licht en technische ondersteuning naar wens worden bijbesteld. Uiteraard kan altijd catering (koffie, lunch, diner, borrel) worden verzorgd.

Interesse? Kijk naar het aanbod en neem contact op met het reserveringsbureau voor prijzen en beschikbaarheid.


Zaalreserveringsformulier
Reserveer een zaal
hier

Bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen

De campus is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje of een teambuildingsdag. Naast een inhoudelijk programma over het onderzoek aan de Universiteit Twente, kunnen wij sport- of cultuuractiviteiten organiseren die worden verzorgd door de vele studentenverenigingen die de universiteit rijk is.

Arrangementen worden op maat aangeboden. Meerdaagse activiteiten zijn mogelijk, met overnachting in het conferentiehotel op de campus. Voor groepen die een informelere setting kiezen, hebben wij blokhutten in de aanbieding.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met Campus Company voor een arrangementen op maat.

Congresorganisator

Op de campus is een PCO (Professional Congres Organisator) gevestigd in Congreshotel De Drienerburght. De Congres Associatie Twente zorgt voor een vlekkeloos verloop van elk congres.