Zie Campus

Reserveringen

Een werkoverleg, congres of een vergadering op onze campus? Ontdek de mogelijkheden!

Met uitstekende faciliteiten, een goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een verrassend aanbod aan sport- en culturele activiteiten is de campus van de universiteit een interessante optie voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Zaalruimte voor vergadering of congres

Alle ruimtes die niet voor UT-onderwijs ingezet zijn, kunnen door studenten, medewerkers of externe bezoekers afgehuurd worden. Het gaat daarbij om collegezalen, vergaderfaciliteiten, cultuur- en sportruimtes.

Onderwijsruimtes en vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met beamer en schrijfbord, bij cultuurzalen kunnen extra faciliteiten als audio, licht en technische ondersteuning naar wens worden bijbesteld. Uiteraard kan altijd catering (koffie, lunch, diner, borrel) worden verzorgd.

 

Interesse? Bekijk hier het aanbod en neem contact op met het reserveringsbureau voor de prijzen en beschikbaarheid.

Congresorganisator

Op de campus is een PCO (Professional Congres Organisator) gevestigd. De Congres Associatie Twente zorgt voor een vlekkeloos verloop van elk congres.

Online aanvragen

Via onderstaande webformulieren kunt u een aanvraag indienen voor een zaalreservering.

Zaalreserveringsformulier voor kleinschalige activiteiten
Reservering Aanvragen
Voor het aanvragen van reserveringen door studenten en medewerkers van faculteiten of studieverenigingen voor kleinschalige activiteiten zoals vergaderingen, lunchbijeenkomsten, lezingen, workshops, algemene ledenvergaderingen, afstudeercolloquium e.d.
Zaalreserveringsformulier voor grote activiteiten en evenementen
Reservering aanvragen
Voor het aanvragen van reserveringen door diensten en externe partijen of voor grotere activiteiten en evenementen van faculteiten zoals symposia, academische plechtigheden, congressen, diploma uitreikingen e.d.