Zie Campus

Reserveringen

Een werkoverleg, congres of een vergadering op onze campus? Ontdek de mogelijkheden!

Met uitstekende faciliteiten, een goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een verrassend aanbod aan sport- en culturele activiteiten is de campus van de universiteit een interessante optie voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Zaalruimte voor vergadering of congres

Alle ruimtes die niet voor UT-onderwijs ingezet zijn, kunnen door studenten, medewerkers of externe bezoekers afgehuurd worden. Het gaat daarbij om collegezalen, vergaderfaciliteiten, cultuur- en sportruimtes.

Onderwijsruimtes en vergaderruimtes zijn standaard uitgerust met beamer en schrijfbord, bij cultuurzalen kunnen extra faciliteiten als audio, licht en technische ondersteuning naar wens worden bijbesteld. Uiteraard kan altijd catering (koffie, lunch, diner, borrel) worden verzorgd.

 

Interesse? Bekijk hier het aanbod en neem contact op met het reserveringsbureau voor de prijzen en beschikbaarheid.

Online aanvragen

Via onderstaand webformulier kunt u een aanvraag indienen voor een zaalreservering.

Zaalreserveringsformulier.
Reservering aanvragen
Voor het aanvragen van reserveringen door studenten, faculteiten, diensten of externe partijen. Voor kleine activiteiten (vergaderingen, lunchbijeenkomsten, workshops, ALV's, afstudeercolloquium of ) of grotere activiteiten en evenementen (symposia, academische plechtigheden, congressen, diploma uitreikingen).