UTFaculteitenTNWEvenementen18e editie Netherlands Process technology Symposium

18e editie Netherlands Process technology Symposium

Graag nodigen wij u uit voor de 18e editie van het Netherlands Process Technology Symposium, dat plaatsvindt op 6-7 juli 2023 in Kinepolis, Enschede.

Het NPS2023 evenement is hét toonaangevende evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de procesengineering. Het biedt een unieke gelegenheid voor academici en experts uit de industrie om te netwerken, kennis uit te wisselen en op de hoogte te blijven in dit steeds veranderende vakgebied.

Procesengineering is vandaag de dag belangrijker dan ooit en speelt een sleutelrol in het ontwikkelen van oplossingen voor tal van maatschappelijke uitdagingen en de energietransitie. Tijdens NPS2023 willen we baanbrekend onderzoek in duurzame proces technologie presenteren en de kloof tussen academisch onderzoek en de behoeften van de samenleving en de industrie overbruggen.

Het symposium, welke plaatsvindt op 6 en 7 juli van 9.00-17.00 uur, biedt acht thema's, waaronder plenaire lezingen, mondelinge presentaties en posterinzendingen, die een breed scala aan onderwerpen bestrijken die verband houden met procesengineering. We zijn ervan overtuigd dat het programma informatief, boeiend en een waardevolle leerervaring zal bieden voor alle deelnemers.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen op NPS2023 en deze interessante gelegenheid met jullie te delen.