UT ZwemschoolMeest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

  •  TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR

    Wij zijn een erg kleine zwemschool en wij zijn weinig aanwezig zonder dat wij lessen geven. Tijdens de zwemlessen zal er niet worden opgepakt, daarnaast zijn er dus maar een paar momenten dat er iemand bij de telefoon aanwezig is. Daaom vragen wij om te mailen: utzwemschool@utwente.nl dan heeft u eerder antwoordt op uw vraag.

  • EMAIL BERICHT GESTUURD MAAR GEEN REACTIE

    Is de email niet binnen een week beantwoord? Dan is er misschien iets mis gegaan, is er nog geen week voorbij dan komt de reactie nog, wij sturen binnen een week reactie op email.  (uitgezonderd kerstvakantie en zomervakantie). 

  • ZWEMLES GEMIST/INHAALLES

    Als uw kind een zwemles mist door ziekte dan hoeft u zich niet ziek te melden en u bent van harte welkom op een inhaalles. U moet een mail sturen met de volgende zaken: naam zoon/dochter, zwemt het voor A, B of C en welke datum u wilt komen inhalen. Kijk op het jaarrooster welke zondagen mogelijk zijn. (inhalen kan alleen als er geen afzwemmen is. Zondagen 14.00-15.00 uur.

    Heeft uw kind 16 of minder zwemlessen gehad? dan adviseren wij om nog niet in te halen. De inhaalles is een algemene les dus uw kind moet al wel wat kunnen qua zwemtechnieken.

  • DE KIJKLES: DE KIJLES GEMIST, WAT NU?

    Als u een kijkles gemist heeft is deze niet verloren. De week erna bent u als ouders welkom om het eerste kwartier te kijken. Dan heeft u ook meteen het individuele gesprekje met de zwemjuf/meester.

  • ONLINE BETALEN

    Bij de UTzwemschool kunt u online betalen. Dit kan alleen als u uw eigen persoonlijke inloggegevens heeft. Deze zou u moeten hebben gekregen tijdens de eerste betaling die u bij de servicedesk heeft gedaan tijdens het aanmaken van het pasje. Heeft u deze inloggegevens niet ontvangen, dan kunt u ook nog niet online betalen, u moet dan eerst nog een keer naar de servicedesk om deze inloggegevens te bemachtigen. 

    Heeft u de inloggegevens wel? Volg dan de volgende stappen: 

    1. Ga naar dms.utwente.nl
    2. Log in door gebruik te maken van de rechter (blauwe) inlogbutton. 
    3. Na het inloggen, klik dan op het kopje 'Aanbod'
    4. Onder dit kopje vind u verschillende abonnementen, scroll naar beneden voor het juiste abonnement. 
    5. Het abonnement dat u dient aan te schaffen begint met 'UT Zwem Kind'. Klik dit abonnement aan en ga verder naar betalen. 

  • MIJN KIND MOET VOOR HET EERST VOOR DIPLOMA B OF C

    U bent welkom op het tijdstip waarvoor u zich in heeft geschreven tijdens het afzwemmen. De kinderen mogen dan GEEN kleren aan. De kinderen gaan eerst lessen voor B of C zonder kleren, krijgen ze een briefje mee van de zwemjuf dan mogen ze vanaf dat moment met kleren aan. 

  • KRENTENBAARD/WATERPOKKEN

    Heeft uw kind krentenbaard of de waterpokken adviseren wij om NIET te komen zwemmen. Vooral de eerste week dat uw kind het heeft kan het ten eerste besmettelijk zijn voor andere kinderen en daarnaast is het virus en ook al lijkt het vaak niet zo, kinderen hebben die les echt een mindere weerstand en zijn vaak niet goed te pas die les. Ze vinden het zwemmen dan erg zwaar. U bent altijd welkom op een inhaalles en wij adviseren daarom ook, kom niet en gebruik een ander moment als uw kind weer helemaal fit is. 

    Stel dat u de tweede week ingaat met krentenbaard/waterpokken dan mag uw kind alleen maar zwemmen als alle!! blaasjes etc echt helemaal zijn ingedroogd. De zwemjuf behoud zich het recht om een kind te weigeren als die het niet vertrouwd. 

  • WIJ WILLEN MISSCHIEN GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE ZWEMLESSEN MAAR WILLEN EERST GRAAG KIJKEN

    U bent altijd van harte welkom om eens bij ons in de zwemschool te komen kijken. U bent alle momenten dat wij zwemles geven welkom. Hoe raar het ook is maar u hoeft hiervoor GEEN afspraak te maken. U kunt gewoon bij ons zwembad komen, even slofjes of slippers aandoen (slofjes te koop net voor de ingang van het zwembad aan de rechterkant bij de kinderwc's voor €0,50) en dan komt  er een zwemdocent bij u en dan kunt u aangeven dat u graag even zou willen kijken. Wij adviseren altijd wel om niet op hele uren te komen (bijvoorbeeld om 16.00 uur of 10.00 uur) want dan is er net een wissel van de groep die net gezwommen heeft naar de nieuwe groep, het is dan altijd even een paar minuten heel druk op de gang dus u kunt dan beter tijdstippen van kwart over of half aanhouden. 

  • MIJN KIND MOET VANDAAG AFZWEMMEN MAAR IS ZIEK, WAT NU?

    Dat is erg vervelend maar is voor ons gemakkelijk op te lossen. Als u ons alleen even een mailtje wilt sturen dat uw kind ziek is, dan zal u binnen een week worden terug gemaild en dan zullen we met u persoonlijk even een oplossing zoeken.