Zie Home

Meest gestelde vragen

 TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR

Wij zijn een erg kleine zwemschool en wij zijn weinig aanwezig zonder dat wij lessen geven. Tijdens de zwemlessen zal er niet worden opgepakt, daarnaast zijn er dus maar een paar momenten dat er iemand bij de telefoon aanwezig is. Dit is soms erg lastig voor u, dit begerijpen wij. Stuur een app bericht met uw naam en telefoon nummer en waar uw vraag over gaat en dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Dit is zeker binnen een week.

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

EMAIL / APP BERICHT GESTUURD MAAR GEEN REACTIE

Is de email of app niet binnen een week beantwoord? dan is er misschien iets mis gegaan, is er nog geen week voorbij dan komt de reactie nog, wij sturen binnen een week reactie op email of app. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

ZWEMLES GEMIST/INHAALLES

Als uw kind een zwemles mist door ziekte dan hoeft u zich niet ziek te melden en u bent van harte welkom op een inhaalles. U hoeft hiervoor GEEN afspraak te maken. U bent alle zaterdagen 16.00-17.00 uur of zondagen 14.00-15.00 uur uitgezonderd de laatste zaterdag en zondag van de maand *ivm afzwemme!! welkom om in te halen. Wij adviseren wel, heeft uw kind nog niet al te lang zwemles dan kunt u de inhaalles beter nog even uitstellen. Wij zeggen altijd als ze bijna zonder groene armbandjes of net zonder groene armbandjes kunnen zwemmen is een inhaalles zinvol. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

DE KIJKLES: WEL OF GEEN KLEREN AAN? DE KIJLES GEMIST, WAT NU?

Er komen vaak vragen of een kind wel of geen kleren aan MOET tijdens de kijkles. Wij hebben de regel het MAG tijdens de kijkles. Dus denkt u dat uw kind het leuk vind om eens met kleren aan te zwemmen dan mag het, is uw kind hier nog niet aan toe omdat het bv. pas net begonnen is dan adviseren wij om geen kleren aan te doen. In principe hoeven kinderen met alle kijklessen geen kleren aan omdat ze aan het eind van hun traject tijd genoeg krijgen om met kleren aan te oefenen. Maar vaak vinden kinderen het gewoon leuk om het eens te ervaren, om kinderen die ervaring mee te geven zeggen wij, het MAG tijdens alle kijklessen. (eventueel alleen een lang mouw shirt of alleen en broek of alleen schoenen mag uiteraard ook)

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

ONLINE BETALEN

Bij de UTzwemschool kunt u online betalen. Dit kan alleen als u uw eigen persoonlijke inloggegevens heeft. Deze zou u moeten hebben gekregen tijdens de eerste betaling die u bij de servicedesk heeft gedaan tijdens het aanmaken van het pasje. Heeft u deze inloggegevens niet ontvangen, dan kunt u ook nog niet online betalen, u moet dan eerst nog een keer naar de servicedesk om deze inloggegevens te bemachtigen. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

MIJN KIND MOET VOOR HET EERST VOOR DIPLOMA B OF C

U bent welkom op het tijdstip waarvoor u zich in heeft geschreven tijdens het afzwemmen. Wij zeggen altijd, uw kind mag meteen kleren aan (bij diploma B, dezelfde kleren als bij diploma A) *(bij diploma C alle kleren die het kind aanhad bij B alleen met een jas erover heen) maar stel dat uw kind het zo ontzettend spannend vindt kunt u er ook voor kiezen om het nog een weekje uit te stellen. Dit mag u zelf bepalen. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

KRENTENBAARD/WATERPOKKEN

Heeft uw kind krentenbaard of de waterpokken adviseren wij om NIET te komen zwemmen. Vooral de eerste week dat uw kind het heeft kan het ten eerste besmettelijk zijn voor andere kinderen en daarnaast is het virus en ook al lijkt het vaak niet zo, kinderen hebben die les echt een mindere weerstand en zijn vaak niet goed te pas die les. Ze vinden het zwemmen dan erg zwaar. U bent altijd welkom op een inhaalles en wij adviseren daarom ook, kom niet en gebruik een ander moment als uw kind weer helemaal fit is. 

Stel dat u de tweede week ingaat met krentenbaard/waterpokken dan mag uw kind alleen maar zwemmen als alle!! blaasjes etc echt helemaal zijn ingedroogd. De zwemjuf behoud zich het recht om een kind te weigeren als die het niet vertrouwd. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

WIJ WILLEN MISSCHIEN GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE ZWEMLESSEN MAAR WILLEN EERST GRAAG KIJKEN

U bent altijd van harte welkom om eens bij ons in de zwemschool te komen kijken. U bent alle momenten dat wij zwemles geven welkom. Hoe raar het ook is maar u hoeft hiervoor GEEN afspraak te maken. U kunt gewoon bij ons zwembad komen, even slofjes of slippers aandoen (slofjes te koop net voor de ingang van het zwembad aan de rechterkant bij de kinderwc's voor €0,50) en dan komt  er een zwemdocent bij u en dan kunt u aangeven dat u graag even zou willen kijken. Wij adviseren altijd wel om niet op hele uren te komen (bijvoorbeeld om 16.00 uur of 10.00 uur) want dan is er net een wissel van de groep die net gezwommen heeft naar de nieuwe groep, het is dan altijd even een paar minuten heel druk op de gang dus u kunt dan beter tijdstippen van kwart over of half aanhouden. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag

MIJN KIND MOET VANDAAG AFZWEMMEN MAAR IS ZIEK, WAT NU?

Dat is erg vervelend maar is voor ons gemakkelijk op te lossen. Als u ons alleen even een appje wilt sturen dat uw kind ziek is, dan zal u binnen een week worden gebeld en dan zullen we met u persoonlijk even een oplossing zoeken. 

Dit beantwoordt mijn vraag
JaNee
Bedankt voor je vraag