UTDSIDSIEventsStart van nieuwe serie AI Lunch Seminars

Start van nieuwe serie AI Lunch Seminars

Onze volgende DS AI lunch seminar (met weer 20 plekken voor een luxe lunch) zal plaatsvinden op dinsdag 31 mei. Zie hieronder een overzicht van de aankomende seminars en meld je snel aan voor de eerstvolgende op dinsdag 31 mei met Ville Lehtola over Point Clouds. Stuur DSI een email om een lunchspot te bemachtigen of meld je aan voor online toegang. 

Overzicht van SEMINARS 

Het eerstvolgende seminar vindt plaats op 31 mei en gaat over AI-indoor reconstruction problem: how to generate models out of point clouds. Registreer nu voor een plek voor dit seminar door Ville Lehtola en geniet van een luxe lunch of registreer alvast voor één van de andere komende seminars.


Date

Location

Host

Speaker

Topic

31 May

RA 1315

Maurice van Keulen

Ville Lehtola 

Point Clouds

9 June

RA 1315

Kim Schildkamp

Jitske de Vries 

Digitals twins in education

16 June

Carre 1333

Christoph Brune

Mengwu Guo

Uncertainty Quantification in AI for Science

20 June

Carre 1333

Shenghui Wang

Kevin Pijpers

DS and AI for Cultural Heritage

27 June

Carre 1333

Meiru Mu

 

Health AI PhD's

5 July

Carre 1333

Michael Yang

Caroline Gevaert

geo-information / Earth Observation (e.g. GeoAI) 

THE DS AI SEMINARS

Deze nieuwe serie DS AI Seminars is gestart met een seminar over Explainable AI op 12 april en start nu met een nieuwe reeks tot en met de zomer. Elk seminar focust op een ander AI thema, maar de rode draad tijdens alle seminars is dat het zal gaan over een probleem. Sprekers nemen je mee in de uitdagingen in hun werk en zoeken daarin interactie met de deelnemers. 

OP DE CAMPUS EN ONLINE

Deze seminars zijn zowel live op de campus (20 plekken beschikbaar) als online bij te wonen. Stuur DSI een email om een lunchspot te bemachtigen of meld je aan voor online toegang.