Contact leggen met 'hoge heren'

Dear Ladies,

Sorry, this invitation and workshop will only be in Dutch.

Het Female Faculty Network Twente nodigt je graag uit voor de workshop:

Contact leggen met ‘hoge heren'

Door Marjolijn van Burik

vrijdag 15 februari 2013 

12.00 -- 14.00

Drienerburght 

(zaal open vanaf 11.45 uur voor lunch)


Stel: Je bent op een borrel van een belangrijke conferentie. Daar staan ze dan, die belangrijke heren met wie jij graag contact wil leggen, bijvoorbeeld om jouw onderzoek onder de aandacht te brengen. Hoe pak je dat aan?

In de workshop  CONTACT LEGGEN MET ‘HOGE HEREN’ gaan we na een korte inleiding praktisch aan de slag, met het praatjemaken-model: via contact zoeken, en contact maken, naar uiteindelijk PRATEN.

De meeste mensen, 9 van de 10, blijkt, vinden het lastig om iemand aan te spreken. Natuurlijk maakt de context veel verschil: vooral als de ander als dominant te boek staat of status ‘boven je staat’.

We zullen oefenen om met meer gemak de ‘HOGE HEREN’ aan te spreken. 

 

 

Fotografie www.ellentheunissen.nl

drs. Marjolijn van Burik

Motto/visie: “Geniet van je leven en werk!”

Eigenaar bureau Marjolijn van Burik Training & Coaching. Ruim dertig jaar ervaring in trainen, coachen en psychologisch begeleiden van groepen en individuen op het gebied van wel-zijn in werk en leven. Marjolijn is Arbeid & Organisatie Psycholoog, Creatief Therapeute Drama en Psychodrama Specialist en speelde bovendien ruim 25 jaar (straat)theater. Zij doceerde o.a. aan de Radboud Universiteit. Zij schrijft boeken op het gebied van communicatie, stressmanagement en zingeving. Met haar boek Een praatje maken – contact leggen in werk en privé  werd zij landelijk bekend.

 

 

Graag opgeven via FFNT@utwente.nl.  

Verdere informatie over het FFNT kun je vinden op de volgende website: http://www.utwente.nl/ffnt/.

 

Met vriendelijke groet namens het FFNT,

Liudvika Leisyte, voorzitter