Zie Bachelor

Girls in STEM

Bachelor kiezen maar de Online Open Dag gemist?

Ben jij benieuwd naar opleidingen in Science, Technology, Engineering & Maths (STEM)? Welke er zijn en wat je daar later mee kan én ben je een meisje? 

Op deze website vind je informatie over de voorlichtingsactiviteiten die studentes van Universiteit Twente ondernemen speciaal voor nieuwsgierige dames uit 3, 4, 5 en 6 vwo.

Kies jij voor techniek?

Steeds meer meisjes kiezen in 3 vwo voor een N&T of een N&G profiel. Een slimme keuze als je alle mogelijkheden voor later open wilt houden en garantie zoekt voor een baan! Twijfel je nog? Herkenbaar, maar niet nodig! Een aantal studentes van Universiteit Twente heeft zich verenigd om die twijfel bij je weg te nemen. Omdat wij allemaal voor een technische studie hebben gekozen, kunnen we je goed uitleggen wat daar zo leuk aan is en vooral wat je er later mee kan.

VWO profielkeuze

Moet je nog een profiel kiezen? Bezoek dan eens de Bètadag bij de universiteit en ontdek wat bèta nou precies inhoudt, dat techniek niet voor suffe nerds is en dat je met het juiste profiel alle kansen straks hebt op de arbeidsmarkt. Lees meer over het kiezen van je profiel.

Welke studie past bij mij?

Heb je al een profiel gekozen en wil je weten wat je er allemaal mee kunt? Check onze pagina met technische studies dan eens! Of wat dacht je van een speciale Techniekmeiden voorlichtingsbijeenkomst op jouw school? De Techniekmeiden van Universiteit Twente kunnen je van alles vertellen over onze technische studies en wat je er later mee kan. Nieuwsgierig? Vraag je decaan om jullie school aan te melden voor een voorlichting speciaal voor jou en de andere meiden in jouw klas!

Meer informatie

Kijk op onze Bachelorsite voor meer informatie over alle opleidingen en andere voorlichtingsactiviteiten van Universiteit Twente. Of stel een vraag aan één van onze studenten van het study information centre. 

Chat offline (info)
Om deze functionaliteit te gebruiken:
Accepteer cookies