Het was een groot succes deze workshop, we gaan een nieuwe datum plannen voor de workshop KERSTbonbons.
Op zondagmiddag 3 april in Boerderij Bosch geven we een verwen workshop voor het maken van Bonbons, Limoncello truffels van witte chocolade en gekarameliseerde notenrotsjes.
In deze super interactieve workshop gaan we direct aan de slag met het
ambachtelijk vervaardigen van de diverse:
1. Vulbonbons met mogelijkheden voor diverse heerlijke vullingen
helemaal te maken naar persoonlijke smaken en voorkeuren
2. Limoncello truffels van witte chocolade
3. Gekarameliseerde notenrotsjes
Alle producten van hoogwaardige chocolade ingrediënten: een culinaire lekkernij.
We maken zowel de handgemaakte bonbons, als bonbons met behulp van een enorm scala aan originele gietvormen en diverse verrassende vullingen.
Na deze workshop kunt u ook thuis de heerlijkste bonbons en de diverse chocolade toepassingen maken.
De gehele workshop staat van het begin tot het einde in het teken van actief en zelf doen, onder de enthousiaste en inspirerende begeleiding van de docenten.
Kortom: een super leuke, culinaire en interactieve workshop met veel humor.
Alle deelnemers krijgen na afloop 2 feestelijke dozen met de zelfgemaakte bonbons (600 grs.) en de receptuur mee naar huis.
PROGRAMMA
14.00 uur ontvangst en aanvang workshop
15.00 uur korte pauze met koffie/thee
16.30 uur eindpresentatie en vullen van de Bonbondozen
Kosten voor deze workshop incl. 2 feestelijke dozen met de zelfgemaakte bonbons (600 grs) en de receptuur:
€ 17,50 voor UT-Kringleden
€ 27,50 voor niet leden