Elise de Groote, B-AT

Ik ben Elise de Groote, eerstejaars Advanced Technology student. Vanaf het moment dat ik op de universiteit ben gekomen, ben ik al betrokken geweest met het verbeteren van de studie Advanced Technology. Dit doe ik door samen met de andere leden van de Educo (educational committee), te kijken naar de huidige problemen en oplossingen te bedenken.

Ik ben erg gemotiveerd om verbeteringen te maken op de universiteit en voor ons onderwijs. Als er plaats is voor verbetering moet je niet gaan klagen maar er iets aan doen. Er is altijd ruimte voor verbetering en ik vind het bijzonder om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Het lijkt me fantastisch om te kunnen discussiëren met andere studenten van andere studies. Doordat iedereen dan een andere kijk heeft op problemen binnen de faculteit. Op dit moment is er geen Advanced Technology student lid. Hierdoor kan ik een andere kijk leveren en nieuwe punten bespreekbaar maken.

Ik ben erg gemotiveerd om me in te zetten voor een beter onderwijs. Daarom ben ik ook enorm enthousiast dat er een mogelijkheid is om deel te nemen aan deze raad. Kortom, het lijkt mij een geweldige en unieke kans om mijn ambities te kunnen realiseren.

Daarom vraag ik jullie om mij te helpen het onderwijs te verbeteren.