Joram Boegborn

FR

Ik ben Joram Boegborn en ik ben een tweedejaars student Chemische Technologie. Het volgende jaar wil ik graag plaats nemen in de faculteit, om de studenten van de faculteit zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Op dit moment lopen de eerste jaren van mijn eigen studie vrij goed en groeit de studie, net als alle andere studies binnen TNW. Maar hoe gaat dit zich in de toekomst ontwikkelen en wat gebeurd er om de kwaliteit van het onderwijs te bewaren ondanks dat een aantal studies niet (meer) gewend zijn aan de grote aantallen? Het is nu al te merken aan de overvolle projecthokken: daar moet wat aan gebeuren!

Ook is er op dit moment veel te doen over de identiteit van de universiteit. Maar wat houdt dit eigenlijk in voor onze eigen faculteit en wat zal er aan de faculteit moeten veranderen om hier beter in te passen? En misschien nog wel belangrijker, willen we dit eigenlijk wel?

In het komende jaar wil jullie graag vertegenwoordigen in de Faculteitsraad en daar de plannen van de faculteit op de voet volgen en kritisch bekijken. Ik zal me sterk maken voor de mogelijkheden van de student, zowel op onderwijsniveau en daarbuiten.