In het eerste semester van B3 (modules 9 en module 10) heb je de mogelijkheid je profileringsruimte te vullen met minors. Je kan kiezen voor (een combinatie van):

  1. High Tech Human Touch (HTHT) minors
  2. Crossing Borders, Leren Lesgeven, Bestuursminor
  3. Studeren in het buitenland
  4. Aanschuifminors
  5. Verdiepende minors
  6. Schakelen naar een master van een andere opleiding

Voor meer informatie verwijzen we je naar de major-minor website.

Ingangseisen

Om aan een minor deel te mogen nemen heeft de opleiding besloten om de minimumeis op 75 EC te stellen. Dit betekent dat je bij het moment van inschrijven minimaal 75 EC moet hebben behaald. Mocht het qua planning echter goed uitkomen om deel te nemen aan een minor module terwijl je niet aan de minimumeis voldoet dan kan je contact opnemen met de studieadviseur voor overleg.

Inschrijven

Inschrijven voor een minor gaat in twee stappen. Er is een minor inschrijving en een module inschrijving. Via OSIRIS schrijf je je tijdens de inschrijfperiode in voor een minor. Zie op de major-minor website Inschrijven. Vlak voor aanvang van de module die je gaat volgen schrijf je je (zoals je dat normaal ook gewend bent) via OSIRIS in voor de betreffende module.

INFORMATIE OVER VERDIEPENDE MINOREN (2017-2018)

Studenten van de opleiding TN kunnen uit verschillende verdiepende minoren kiezen. Zie de mogelijkheden matrix.

Minoren die wij zelf als TN aanbieden zijn:

Informatie over schakelprogramma's (2017-2018)

Voor zover we de informatie aanwezig is staan hieronder de gegevens voor schakelprogramma's naar een aantal veel gevraagde richtingen. Een schakelprogramma kan gedaan worden om over te stappen naar een andere master dan APH, voor een dubbel master programma of gewoon omdat je interesse hebt in vakken in die richting.

Voor vragen en overleg

Heb je vragen of wil je overleg over de minor of de planning daarvan neem dan contact op met de studieadviseur Brigitte Tel (b.m.tel@utwente.nl, Carre CR4631, plan jezelf in via  https://tnw.planner.utwente.nl/ )