(nano) college volgen op de Zwarte Cross

Was Guus Rijnders op de Zwarte Cross al gitarist in de band Playin’L-Street, (vernoemd naar de Lariksstraat in Lichtenvoorde), nu geeft hij samen met Albert van den Berg en Dave Blank colleges in de Universitent.

"Ze delen hun kennis met het Zwarte Cross publiek. In jip-en-janneketaal doen deze top of the bill professoren uit de doeken waarom ze hun vakgebied zo geweldig vinden. Machtig interessant! En het mooie is: je hoeft helemaal geen professor te zijn om deze colleges te begrijpen!’ aldus Gijs Jolink, mede-eigenaar van de  Feestfabriek. De organisatie wil met ‘de Universitent’ de kloof tussen wetenschap en maatschappij verkleinen.

De nano onderwerpen in deze editie van de Universitent zijn: Prof. Dave Blank “Nano is groots”, Prof. Guus Rijnders “Poep, plas en adem ruiken, daar word je beter van" en Prof. Albert van den Berg “Gezonde chips voor de mens”. Wat wil een mens nog meer!