UnionCard

Als student bestaat het leven natuurlijk niet enkel uit studeren. Naast je studie bieden de Universiteit Twente en Saxion een grote verscheidenheid aan sporten, culturele activiteiten en workshops zowel op de Campus als in Enschede. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kun je een UnionCard aanschaffen om toegang te krijgen tot het grootste aanbod van sport en cultuur in Enschede! De UnionCard is dé kaart voor sport en cultuur!

De afdelingen Sport en Cultuur hebben hiervoor het toegangsregistratie-systeem DMS geïmplementeerd voor alle gebruikers. Via dit systeem kun je online de UnionCard kopen en daarna lid worden van een van de verenigingen, je opgeven voor groepslessen of een cursus. De fysieke verkoop van de UnionCard wordt met ingang van het nieuwe collegejaar vanuit het Sportcentrum georganiseerd. Studenten kunnen medio augustus de kaart aanvragen via Internet.

Kijk voor een volledig overzicht van het aanbod op de website: www.su.utwente.nl/unioncard/. Hier vind je naast een overzicht van alle sporten, culturele activiteiten en verenigingen ook een lijst met alle extra voordelen die de UnionCard je biedt.