UT medewerkers opgelet: Sport en cultuur 2016-2017

SPORT EN CULTUUR IN COLLEGEJAAR 2016-2017? ACTIVEER JE CAMPUSCARD ONLINE!

Op maandag 5 september start het nieuwe collegejaar evenals het sport en cultuur aanbod. Om als medewerker gebruik te maken van de voordelen die de Universiteit Twente biedt aan haar medewerkers, dien je de CampusCard ieder jaar te activeren. Dit kan door in te loggen op de DMS website met je medewerkers account.

Van 5-9 september is er een OPEN TRYOUT WEEK waardoor de fitness, groepslessen en cursussen vrij toegankelijk zijn. Let op dat je je CampusCard vanaf 9 september hebt geactiveerd!

Voordelen voor UT medewerkers met een CampusCard zijn:

·

Fitnesscentrum UT

·

Groepslessen aanbod UT*

·

Tennis- en zwemfaciliteiten UT

·

Bedrijfssport: interne competitie zaalvoetbal (futsal)

·

Bedrijfssport: volleybal (vaste uren tijdens lunchpauze)

·

Bedrijfssport: badminton (vaste uren tijdens lunchpauze)

·

BHV conditietrainingen (vaste begeleide uren)

·

Mogelijkheid tot lidmaatschap div. sport- en cultuurverenigingen (incl. verenigingsheffing** (na activering) / excl. lidmaatschapskosten!)

·

Korting op deelname aan sportieve cursussen

·

Korting op culturele voorstellingen

*NIEUW! Voor UT-medewerkers zijn de groepslessen per 5 september toegevoegd aan het medewerkers aanbod. Medewerkers betalen in 2016-2017 geen €100 voor de groepslessenkaart meer, maar kunnen deze gratis toevoegen via dms.utwente.nl (dit is een apart supplement).

Wil je weten welke groepslessen er vanaf 5 september gegeven worden? Bekijk dan het aanbod op de website.

**NIEUW Eerder deze zomer werd al bekend gemaakt dat medewerkers geen verenigingsheffing meer hoeven te betalen wanneer je lid wil worden van een sport- of cultuurvereniging.

KORTOM:Volop voordelen voor UT medewerkers! Kom tijdens de TRYOUT WEEK van 5-9 september het fitness-, groepsles- en cursusaanbod vrijblijvend proberen.

Log in op de DMS website met je medewerkers account en voeg de CampusCard 16-17 (met evt. supplementen) voor 9 september toe!