Diëtiste

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met gezond leven en eten. Een diëtist is de specialist op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid en kan u hierbij het beste helpen.

Heeft u een vraag over (gezonde) voeding of voedingsgerelateerde klachten dan kunt u terecht op het inloopspreekuur van de diëtist Marike ten Oever. Zij organiseert maandelijks een inloopspreekuur voor medewerkers van de UT. Er zijn 20 min gereserveerd per persoon waarin u uw vraag kunt stellen en of waar mogelijk een screening uitgevoerd zal worden.


Een screening kan bestaan uit meten van het gewicht, BMI, vet%, taillemeting, bloeddruk en desgewenst evt. een bloedglucose meting. Aan de hand van deze gegevens geeft zij een persoonlijk advies en zal zij, indien nodig, informatie verstrekken over een mogelijk vervolgtraject in het reguliere circuit.


Het inloopspreekuur is er dus niet voor bedoeld dat u een reguliere diëtistenbehandeling krijgt, maar het is bedoeld als een laagdrempelige manier om een eerste inzicht te krijgen in uw leef- en eetpatroon en wat een diëtist mogelijk voor u kan betekenen.

Waar:
Het inloopspreekuur vindt plaats op het UT terrein in de Gallery of in het Sportcentrum bij de Fysiotherapie R. Polman / Topvorm Twente. Om wachttijden te voorkomen is het belangrijk dat u zichzelf voor het inloopspreekuur hier inschrijft.

Voor vragen voorafgaand aan het spreekuur kan er via e-mail contact worden gezocht met Marike ten Oever: m.tenoever@home.nl