Campuskaart voor medewerkers

Vernieuwde CampusCard

De CampusCard is de kaart voor sport en cultuur op de Campus! Op de Universiteit Twente is er naast werk en studie een zeer uitgebreid aanbod aan sport- en cultuurmogelijkheden voor CampusCard-houders. Zo zijn er maar liefst 37 sportverenigingen en 19 cultuurverenigingen, een volwaardige fitnessruimte, diverse groepslessen, bedrijfssport, sportieve cursussen en culturele voorstellingen die je kunt volgen. Je hebt de CampusCard bovendien nodig om lid te kunnen worden van de verschillende verenigingen.

Let op!

Volgens de bestaande afspraken hebben alle UT medewerkers recht op een gratis CampusCard. De CampusCard wordt bijgeschreven op de bestaande medewerkerskaart. Dit gaat echter niet vanzelf! Iedere medewerker registreert zijn/haar CampusCard via deze link (zonder registratie geen toegang tot de faciliteiten).

De CampusCard (en evt. Groepslessenkaart) dienen ieder collegejaar opnieuw te worden geactiveerd.

De CampusCard geeft je recht op:

·

Gebruik van fitness UT

·

Tennis- en zwemfaciliteiten UT

·

Gebruik van groepslessenaanbod. LET OP: de groepslessenkaart is een apart supplement. Activeer de Groepslessenkaart via de website.

·

Bedrijfssport: interne competitie zaalvoetbal (futsal)

·

Bedrijfssport: volleybal (vaste uren tijdens lunchpauze)

·

Bedrijfssport: badminton (vaste uren tijdens lunchpauze)

·

BHV conditietrainingen (vaste begeleide uren)

·

Mogelijkheid tot lidmaatschap div. sport- en cultuurverenigingen (incl. verenigingsheffing (na activering) / excl. lidmaatschapskosten!)

·

Korting op deelname aan sportieve cursussen (eigen bijdrage)

·

Korting op culturele voorstellingen