Cursussen en Groepslessen

CampusCard en UnionCard

Om deel te kunnen nemen aan Cursussen of Groepslessen, dien je in het bezit te zijn van een CampusCard (medewerkers en externen) of een UnionCard (studenten).

Studenten
Studenten kunnen online en via de Servicedesk van het Sportcentrum een UnionCard aanschaffen. Na aanschaf van de UnionCard is het mogelijk om een supplement ‘Cursus’ of ‘FitnessCard’ aan te schaffen. Dit supplement wordt na betaling bijgeschreven op de CampusCard, die op de medewerkerskaart staat. Ook is het mogelijk om je bij de Servicebalie of bij de Ticketbox in het Sportcentrum voor een cursus of groepsles in te schrijven.

Medewerkers
UT medewerkers kunnen online en via de Servicedesk van het Sportcentrum gratis de CampusCard activeren. Na aanschaf van de CampusCard (= medewerkerskaart) is het mogelijk om een supplement ‘GroepslessenCard’ te activeren. Dit supplement is in collegejaar 16-17 gratis toe te voegen. Wil je deelnemen aan een cursus? Dit supplement wordt na betaling bijgeschreven op de CampusCard.

Externen
Alle info over de CampusCard voor externen is online te vinden. Externen dienen de CampusCard te kopen bij de Servicebalie van het Sportcentrum.

CURSUSSEN

De Universiteit Twente biedt verschillende cursussen aan, waarin studenten, medewerkers en externen die binnen de doelgroep vallen kennis kunnen maken met een bepaalde sport of vorm van bewegen. Het Sportcentrum organiseert binnen een jaar 4 periodes van 8 tot 10 weken en 4 periodes van 5 weken.

Periode data 2016-2017

1

5 september t/m 11 november

2

14 november t/m 3 februari

3

6 februari t/m 14 april

4

17 april t/m 30 juni

Bij onvoldoende belangstelling kan het sportcentrum besluiten om een cursus niet door te laten gaan.

Deelnemen

Studenten, medewerkers en externen kunnen deelnemen aan de sportcursussen. Om deel te nemen moet je in het bezit zijn van een CampusCard of UnionCard. Alle cursussen zijn toegankelijk voor beginners, tenzij anders wordt aangegeven. Om deel te kunnen nemen aan een cursus dien je je vooraf in te schrijven. De procedure daarvoor is als volgt:

Online inschrijven

Inschrijven voor een cursus kan online, studenten doen dit via www.unioncard.nl en medewerkers via www.campus-card.nl. Twee weken voor het begin van een nieuwe periode gaat de online inschrijving voor cursussen open. Het is mogelijk om je voor meer dan één cursus in te schrijven.

Verkoop aan de balie

Ook is het mogelijk om je in het Sportcentrum voor een cursus in te schrijven. Dit kan dagelijks bij de service balie.

GROEPSLESSEN

Groepslessen worden het hele jaar aangeboden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te kunnen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of de CampusCard + GroepslessenCard (medewerkers en externen). Het is ook mogelijk om een groepsles een keer te proberen door een dagkaart voor een groepsles aan te schaffen bij de Service Desk.

Deelnemen
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen. Deze ticket dient als toegangsbewijs voor de groepsles. De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Mailinglist

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over cursussen en groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist wordt alleen gebruikt voor communicatie over de groepslessen. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan op onze homepage onder de banner: Actueel rooster / Lesuitval.