Horeca / Sportkantine

OMSCHRIJVING

De Sportkantine is het gezellige hart van het Sportcentrum. Met uitzicht op de sportende (mede)studenten kan je aankloppen voor een gezellig kopje koffie, een verfrissend sportdrankje of een lekker bord patat.

De kantine wordt beheerd door de Stichting Kantine Sportcentrum UT en heeft een sportieve samenwerking met het Sportcentrum. De ideale combinatie van sportfaciliteiten van het Sportcentrum en de innerlijke verzorging van de Sportkantine. Achter de bar zijn studenten van verschillende sportverenigingen te vinden, die dagelijks vrijwilligers leveren om hun vereniging te ondersteunen door diensten te draaien.

FACILITEITEN

·

Met haar 150 zitplaatsen, een lounge hoek en een grote sfeervolle bar is de sportkantine ruim opgezet en wisselend in te delen met behulp van schermen.

·

De sportkantine is voorzien van een audio installatie en beamer met groot scherm waarop o.a. sportuitzendingen van Eurosport en Sport 1 vertoond worden.

·

Bovendien is het mogelijk uw presentaties vanaf laptop te vertonen. In de loungehoek is hiervoor een grootbeeld tv. Deze services bieden wij kosteloos aan.

·

Het grote, zonnig gelegen terras met veel zitplaatsen heeft uitzicht over de sportvelden.

CONTACT

Voor meer informatie, bezoek de website van de Sportkantine UT.

Als je contact wilt opnemen met de kantine dan kun je dat op de volgende manieren doen:

Hellen van de Water (kantinebeheerster)
T: (053-489) 1136
E:
h.m.vandewater@utwente.nl of hellen@sportkantine-ut.nl

Postadres:
Stichting Kantine Sportcentrum UT
Postbus 217
7500 AE Enschede

Bezoekadres:
Kantine Sportcentrum UT
de Hems 20
7522 NL Enschede