Tennis

 

Deze groepsles is voor medewerkers én studenten. Over het algemeen worden er wedstrijdjes gespeeld, waarbij gemixt wordt op niveau. De docent geeft dan een tactische training. 

Voor de groepsles tennis is enige ervaring gewenst. Heb je interesse in de groepsles tennis, maar nog weinig ervaring? In het voorjaar 2017 zal de groepsles Tennis voor beginners starten. Heb je interesse? Stuur een email naar i.bosscha@utwente.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Heb je nog helemaal geen tennis ervaring? Schrijf je dan in voor de tennis
cursus.

PROGRAMMA 2016-2017

 

Dag

Tijd

Locatie

 

Dinsdag

12.30-13.30 uur

Tennispark Ludica

Gevorderden

Donderdag

12.30-13.30 uur

Tennispark Ludica

Gevorderden

Start

18 April 2017

 

Taal

NL/EN

 

Docent(en)

Vincent

 

Tennis is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl