Spinning

Spinning is een heerlijke manier om aan je conditie te werken. Samen met je mede-spinners fiets je op de speciale spinnbike, met vliegwiel. Dit alles wordt ondersteund met lekkere muziek, die je meetrekt in het tempo. Samen met de instructeur trek je sprintjes, ga je staan op de pedalen of krijg je soms je welverdiende (actieve) rust. Het is een heerlijke interval-training op de fiets, waarbij je lekker van gaat zweten en een goede dosis calorieën verbrandt. Zo train je in een klein uurtje je conditie, zodat je weer lekker fit (of lekker moe) naar huis kan. 

Vanwege het intensieve karakter van de sport is het verplicht om tijdens de training een handdoek mee te nemen. Dit niet alleen omdat het prettig is voor jezelf maar ook om de spinnbike tegen jouw zweet te beschermen. Verder is het aan te raden om een bidon met water mee te nemen. Dit om het verloren vocht tijdens het spinnen aan te vullen.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

17.00-18.00 uur

Sportzaal 4

Dinsdag

12.40-13.30 uur

Sportzaal 4

Donderdag

17.00-18.00 uur

Sportzaal 4

Vrijdag

17.00-18.00 uur

Sportzaal 4

Docent(en)

Koen, Tjerk, Belinda, Ingrid

Taal

NL

Start: P4: 18 April 2017

Spinning is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl