Pump-Power

Pump en Power zijn groepslessen die sterk op elkaar lijken. ClubJoy Power zal van de Pump les verschillen in de muziek en inhoud van de les.

Pump/Power is een zeer effectieve kracht workout op muziek. In een training worden alle belangrijke spiergroepen aangepakt. Door middel van een zogenaamde stang met losse schijven kun je zelf het gewicht bepalen en in de loop van de tijd verhogen. Het volgen van deze les leidt al snel tot een merkbaar verhoogde spierkracht en figuurverbetering.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Dinsdag

18.00-19.00 uur

Sportzaal 4

Pump

Woensdag

17.00-18.00 uur

Sportzaal 3

Power

Donderdag

12.30-13.30 uur

Sportzaal 3

Power

 

17.00-18.00 uur

Sportzaal 3

Power

Start

18 April 2017

Docent(en)

Belinda/Karin/Denisa

Taal

EN

Pump/Power is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl