Power Step

Power Step is een aerobics variant, waarbij een in hoogte verstelbare step wordt gebruikt. Hierdoor kun je zelf de intensiteit bepalen. De choreografie en intensiteit van de les worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. De les wordt afgesloten met buikspier- en stretchoefeningen, zodat je een complete workout hebt gehad. Een ideale les voor personen die willen afvallen en/of hun conditie willen verbeteren.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

17.00-17.50 uur

Sportzaal 3

Start

24 April 2017

Docent(en)

Belinda

Power Step is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?

Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl