Pilates

C:\Users\BosschaI\Desktop\Secretariaat\fotos Sport\PPY_GvO-0206.jpg

Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest, ontwikkeld door Joseph Pilates. Pilates oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Regelmatige beoefening heeft een positieve uitwerking op de (werk)houding en bevordert het soepeler en gracieuzer bewegen.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

18.00-19.00 uur

Sportzaal 4

Dinsdag

11.45-12.30 uur

Sportzaal 4

Start

18 April 2017

Taal

EN

Docent(en)

Belinda

Pilates is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl