Outdoor Fitness

Speciaal voor de internationale student komen wij met Outdoor Fitness. Een intensieve circuit les op het nieuwe bootcamp buitenparcours. Hierbij gebruik je de hindernissen van het bootcamp parcours en eventuele extra materialen om tot een heerlijke outdoor workout te komen. Deze les wordt volledig in het Engels aangeboden. Natuurlijk is deze les ook toegankelijk voor Nederlandse studenten & medewerkers!

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

17.00-18.00 uur

Bootcamp UT

Woensdag

17.00-18.00 uur

Bootcamp UT

Start

Vanaf 5 september 2016

Taal

EN/NL

Docent(en)

Boukje/Hans

Outdoor Fitness is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl