Nordic Walking

Nordic Walking is een onderdeel van Bedrijfssport dat wordt georganiseerd voor medewerkers.

Bedrijfssport is een onderdeel van de CampusCard. Hierdoor kunnen medewerkers gratis deelnemen aan het bedrijfssport aanbod.Nordic Walking is in Finland ontstaan als zomertraining voor langlaufers, die als de fitste atleten ter wereld beschouwd worden. Nordic walkers maken meer gebruik van hun schouders en bovenarmspieren, terwijl ze een goede rug-, borst- en buikspieroefening krijgen tijdens het lopen. Een ander voordeel is dat de knieën minder belast worden, waardoor Nordic Walking ook voor mensen met beschadigde knieën goed te doen is. De omgeving van de UT leent zich prima voor deze buitensport.

Loop gerust een keer mee op de aangegeven dag en tijd. Er wordt verzameld in de centrale hal van het Sportcentrum. Je kunt eenvoudig deelnemen door je CampusCard te activeren op www.campus-card.nl

 

Programma 2015-2016

Dag/tijd:

Dinsdag: 12.30-13.30 uur

Start:

September 2015

Locatie:

Campus en omgeving

Docent:

Jolinde

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de inloopuren (denk aan uitval door ziekte van docent(e), wijziging van zalen of een nieuw aanbod) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl