Zumba

Zumba is een Workout op moderne dansmuziek. Samen met de docente kun je lekker los gaan op je favoriete muziek. De routines en het niveau zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen. Met Zumba verbrand al dansend je calorieën en heb je na afloop het zweet op je rug staan.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Dinsdag

20.00-21.00 uur

Sportzaal 2

Donderdag

20.00-21.00 uur

Sportzaal 4

Vrijdag

18.00-19.00 uur

Sportzaal 4

NIEUW vanaf 14 November!

Start

Vanaf 5 september 2016

Docent(en)

Qilan/Dzanela

Taal

EN

 

Zumba is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl