Bootcampus!

Bootcampus is de bootcamp groepsles op en over de Campus van de Universiteit Twente. Tijdens en naast het hardlopen, doe je verschillende spierversterkende oefeningen voor een optimale workout. De Bootcampus! instructeur zorgt ervoor dat je goed gemotiveerd blijft, dat alle spieren van je lichaam aan bod komen en dat je een super all-round work-out doet. Bootcampus! kan in alle seizoenen en is altijd zeer gevarieerd. Doe jij ook mee?

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Locatie

Maandag

17.00-18.00 uur

Campus (Nieuw vanaf 9 januari)

Dinsdag

17.00-18.00 uur

Campus

Donderdag

17.00-18.00 uur

Campus

Start

19 April 2017 (verzamelen in de centrale hal van het Sportcentrum)

Docent(en)

Denisa/Koen/Boukje

Taal

EN/NL

Bootcampus is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl