BCW (Boxing Conditioning Workout)

Boksfit

Je conditie verbeteren en op peil houden kan op veel manieren. Een van die manieren is gericht op de bokssport. Hans Bartels is de bokstrainer van het Sportcentrum en is gespecialiseerd in conditiewerk. Boksen is conditioneel gezien één van de zwaarste sporten, dus met de conditietechnieken vanuit het boksen zul je altijd fit zijn. Hans brengt je deze technieken op een enthousiaste manier bij.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Woensdag

12.00-13.00 uur

Sportzaal 3

Start

19 April 2017

Docent(en)

Hans

Taal

NL

BCW is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?

Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl