Body Shape

Body Shape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Het heeft als doel het vergroten van het spierkracht uithoudingsvermogen en het lichaam "in shape" te brengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. Door deze oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en lenigheid nemen toe. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie. Doordat er geen springmomenten in zitten is het ook zeer geschikt voor mensen met knie- of gewrichtsklachten.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

12.45-13.30 uur

Sportzaal 3

Start

24 April 2017

Docent(en)

Belinda

Body Shape is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?

Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl