Body Balance

Bij Body Balance staan de bewegingen uit de traditionele yoga, tai chi en pilates centraal. Onderdelen zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. Al met al is het een workout die je lichaam en geest in balans brengt. Je houding, lenigheid, coördinatie en evenwicht zullen snel verbeteren.

PROGRAMMA 2016-2017

Dag

Tijd

Zaal

Maandag

11.45-12.45 uur

Sportzaal 3

Dinsdag

19.00-20.00 uur

Sportzaal 4

Donderdag

18.00-19.00 uur

Sportzaal 4

Start

18 April 2017

Taal

EN

Docenten

Belinda / Denisa

 

Body balance is een groepsles en zal het gehele jaar door gegeven worden (met uitzondering van de UT-vastgestelde vakanties, feestdagen en incidentele sluiting van het Sportcentrum). Om te mogen deelnemen aan de groepslessen moet je in het bezit zijn van de UnionCard + FitnessCard (studenten) of CampusCard + GroepslessenCard (Medewerkers). Alle informatie over de aanschaf vindt je hier.

Deelnemen
Om deel te kunnen nemen aan de groepslessen heb je een Unioncard of Campuscard nodig.
30 minuten voor de les kun je in het sportcentrum bij de ticketmachine een ticket halen.
De ticket geef je aan de docent die de groepsles geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over groepslessen (lesuitval, nieuw aanbod en/of wijzigingen) kun je je aanmelden voor een mailinglist. Klik hier voor inschrijving mailinglist. Deze mailinglist zal alleen gebruikt worden voor communicatie over groepslessen, verder voor geen enkel ander doeleinde. Verder zal het laatste nieuws ook vermeld staan in het menu onder Weekrooster (+lesuitval).

Meer informatie?
Tel: 053-4891148
E-mail:
secretariaat@sport.utwente.nl