Sporten op de campus

De Universiteit Twente telt zo'n veertig sportverenigingen, met een aanbod dat varieert van voetbal tot waterpolo, van wandklimmen tot survival. Tennis, motorsport, hockey, het kan hier allemaal. Als lid van een sportvereniging of als individuele sporter kun je gebruik maken van de vele sportvelden die de campus rijk is. Bruisend hart is het ruim geoutilleerde sportcentrum met een grote fitnessruimte, sportzalen en een dojo. Verder vind je op de campus een nieuwe atletiekbaan, een binnen- en een buitenzwembad. Vlak buiten de campus staat het watersportcentrum waar geroeid en gezeild kan worden. Kortom, je kunt hier volop je sportieve hart ophalen.

Studenten hebben toegang tot onze sportfaciliteiten na de aanschaf van een UnionCard. Medewerkers hebben een geactiveerde CampusCard nodig. Derden met een band met de UT en externen kunnen ook een CampusCard aanschaffen.

Kies in het onderstaande schema jouw doelgroep of kies links in het menu wat je zoekt.


Laatste nieuws

Gewijzigde openingstijden voorjaar 2016.

De komende maand heeft het Sportcentrum gewijzigde openingstijden. ... lees verder

GET READY FOR SUMMER!

Vanaf maandag 18 april start de nieuwe cursusperiode, de inschrijving is reeds geopend vanaf maandag 4 april! ... lees verder

Twentse Vrouwenloop

Zondag 19 juni 2016, Campus UT ... lees verder

Nieuwsbrief renovatie.

Ook benieuwd naar de nieuwe plannen voor de verbouwing van de bovenverdieping van het Sportcentrum? ... lees verder

seniorensport

Seniorensport

Wist u dat het Sportcentrum ook seniorensport aanbiedt? Kijk hier voor het aanbod. ... lees verder