Stage bij Shell voor studenten met een functiebeperking

SUPERstageplek

'Gesmeerde stages' voor talentvolle studenten met een functiebeperking bij Shell Nederland

Shell en handicap + studie bieden WO-studenten een unieke kans op een stage bij deze interessante multinational. Shell is geïnteresseerd in WO-studenten uit uiteenlopende studierichtingen, bij voorkeur de technische, die werkervaring bij dit bedrijf zien als een unieke kans om hun CV interessant te maken voor toekomstige werkgevers. In een aantal gevallen behoort na de stage een carrière bij Shell ook tot de mogelijkheden.

,

Shell heeft een open bedrijfscultuur en nodigt studenten met een functiebeperking nadrukkelijk uit tdf solliciteren naar een stage. Daarbij focust de organisatie op wat je als stagiair nodig hebt om jouw talenten te kunnen ontwikkelen in plaats van op de aard van jouw functiebeperking. Shell leert namelijk graag door de hele organisatie heen over het bevorderen van een werkomgeving waarin je als stagiair het beste van jezelf kunt laten zien. Op deze manier biedt de organisatie een goede kans op werkervaring voor studenten uit de doelgroep van handicap + studie.

Handicap + studie helpt je om die kans te verzilveren. Heb je interesse? Meld je dan bij het expertisecentrum in Utrecht. Op basis van je cv neemt handicap + studie een 'needs assessment' bij je af, een vraaggesprek om in beeld te brengen waarmee Shell rekening kan houden, zodat jouw stage succesvol wordt. Daarnaast geeft handicap + studie ook tips voor het succesvol solliciteren bij Shell; je krijgt antwoord op de vraag wat Shell van je verwacht in een interview en hoe je jouw cv nóg beter kan opstellen zodat je je goed kunt presenteren. Neem contact op met handicap + studie via: algemeen@handicap-studie.nl of 030-2753300.

www.handicap-studie.nl