Voorlichtingsbijeenkomst B2 en B3 Keuzeruimte

Donderdag 9 februari 2012 van 09.00-10.30 uur

Plaats: Waaier zaal 1

Hierbij willen we je uitnodigen voor de voorlichtingsbijeenkomst over 2e-jaars verdiepingsvakken en 3e-jaars keuzeruimte op 9 februari a.s. van 09.00-10.30 uur - Waaier zaal 1

Zoals je misschien al weet kent het bachelorprogramma van de opleiding Psychologie een aantal keuzeruimtes. Aan het einde van het tweede jaar is er een gebonden keuzeruimte (‘verdiepingsvakken’) van 10 EC ingepland en tijdens de eerste helft van het derde jaar krijg je de mogelijkheid om 30 EC aan keuzeruimte in te vullen.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor studenten die dit studiejaar een keuze gaan maken voor twee van de vijf aangeboden verdiepingsvakken in blok 2b van het tweede jaar én/of voor studenten die volgend studiejaar gaan beginnen aan de keuzeruimte van 30 EC in blok 1a/b van het derde jaar. Mocht je hier echter niet toe behoren, maar toch alvast graag meer willen weten over de invulling van de keuzeruimte, dan ben je ook van harte welkom.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst zal de studieadviseur algemene informatie geven over het aanbod van de tweedejaars verdiepingsvakken en over de keuzeruimte in het derde jaar. Zo zal er bijvoorbeeld worden verteld wat de mogelijkheden zijn om in het kader van de keuzeruimte een minor te volgen, keuzevakken te kiezen en/of stage te lopen. Verder zal de coördinator internationalisering uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor studeren in het buitenland en wat daar allemaal bij komt kijken. Uiteraard is er ook de ruimte om al je vragen over deze onderwerpen te stellen.

Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden voor de keuzeruimte in het derde jaar? Kijk dan op: www.utwente.nl/psy/bachelor_psy/aanmelden_b3/

Graag tot ziens!